Kosmetika & aroma terapie. Pro dobrý pocit z každého dne

Dny se krátí, obloha šedne a většině z nás se do šedi halí i nálada. Nadcházející podzim však nemusí být pouze parketou melancholiků, ale užít si ho můžeme všichni. Zkusme tyto dny pojmout jako dny laskavé péče o sebe sama. Co třeba vyzkoušet novou přírodní kosmetiku s květovými vodami?
 

Kosmetika & aroma terapie. Pro dobrý pocit z každého dne

Květové vody a péče o duši

Květové vody (nebo-li hydroláty), se získávají parovodní nebo vodní destilací. Čerstvé rostliny se vloží do destilační aparatury spolu s vodou, která se zahřívá k varu. Díky působení tepla se uvolňují rostlinné silice. Ty po zchlazení opět zkapalní a květová voda vyteče do připravené nádoby.  Po jejím povrchu plave tenká vrstva esenciálního oleje, která se s vodou smísí.

Oproti tradičním esenciálním olejům s aromaterapeutickým účinkem, mají květové vody tu výhodu, že nejsou koncentrované. Přitom si však zachovají „esenci“ rostliny a její blahodárné působení.  Jsou vhodné i pro citlivou pokožku, malé děti, nebo křehkou pleť seniorů. Spojení terapeutického a kosmetického účinku využívá naše poslední novinka – přírodní kosmetika VANDINI.
 

Proč si oblíbit značku Vandini?

Vysoce kvalitní přírodní kosmetika pochází od zavedeného německého výrobce, rodinné firmy s tradicí od roku 1950. Dermatologicky testované produkty neobsahují parabeny, silikony, ani látky na bázi ropy.  Díky obsahu čistých květových vod působí příznivě na tělo i duši. Pozitivní vztah k přírodě se promítá nejen ve složení produktů, ale také ve způsobu, jimiž jsou přípravky značky Vandini vyráběny. Výrobní procesy vždy probíhají podle zásad trvané udržitelnosti (dbá se zejména na snižování emisí CO2). V roce 2017 získala značka Vandini certifikát „Klimaticky neutrální“.
 

Poznejte „Vandiniho“ květové vody

Jak se dnes cítíte? Co potřebuje vaše tělo a mysl? To jsou klíčové otázky, které vám pomohou zorientovat se v kosmetice Vandini.

Jestliže vaše pleť volá po vodě a vy víte, že se budete cítit líp, pokud jí dopřejete hydrataci, určitě sáhněte po řadě Vandini Hydro. Intenzivní hydratační péče s květovou vodou z magnólie a mandlovým mlékem učiní vaši pleť hebkou a vláčnou. Mandlové mléko s obsahem luxusního mandlového oleje dodá potřebné živiny a vitamíny, zejména vitamín E.  V kombinaci s lehkou graciézní vůní magnólie se zklidní nejen napětí ve vaší pokožce, ale také v mysli. Ne nadarmo se říká, cítit se dobře ve své kůži!

Vandini_hydro-3.jpg

Chybí vám energie? A vaše pleť vypadá povadle? Tady je jasné, že potřebujete opravdu pořádný refresh. Sáhněte bez váhání po řadě Vandini Energy. Vzácný babassu olej má jednu výjimečnou vlastnost – nevysychá. A stejně tak nedovolí vyschnout ani vaší pokožce. Vrátí jí svěžest a pružnost.  Svěží vůně květové vody z pomerančového květu hravě dodá dobrou formu i vaší psychice.

Vandini-Energy.jpg

Řada Vandini Sensitive je synonymem jemnosti. Potřebujete – li se laskavě opečovat a pleti dopřát to nejjemnější pohlazení, jsou pro vás tou pravou volbou produkty s květovou vodou z fialky a rýžovým mlékem, bohatým na rýžové proteiny, které vyživují, zklidňují a zvláčňují pokožku. V květomluvě je modrá fialka symbolem prosby o vyslyšení lásky. Zatoužíte – li tedy po „fialkové kosmetice“, možná vám vaše podvědomí říká „měj se víc ráda“.

Vandini-Sensitive.jpg

Arganový olej je marocký elixír mládí a krásy, který se hodí pro všechny typy pleti. Je jedním z nejdražších a nejvzácnějších olejů na světě. Má silný anti oxidační účinek a efektivně zamezuje stárnutí pokožky. Takže pokud máte pocit, že vaší pleti „přibývají léta“, dopřejte jí intenzivní vyživující kúru s řadou Vandini Nutri s noblesní vůní pivoňky.  Pravidelná kosmetická péče se tak stane oslavou krásy a zralosti.

Vandini-Nutri.jpg

Milujete vůni vanilky? Pak vyzkoušejte řadu Vandini Vitality. Květová voda z květu vanilky a makadamový olej dodají vaší pokožce vitalitu a příjemně ji provoní. Charakteristická vůně vanilky vám navíc dodá pocit příjemné pohody a možná navodí i romantickou atmosféru Vánoc 😊.

Vandini-Vitality-(1).jpg

Řada Vandini Firming je unikát, který ocení každá žena. Díky výtažkům ze zelené kávy a mořských řas zpevňuje pokožku a navrací jí hladký vzhled. Květová voda z lotosového květu, jako symbolu čistoty, dodává celé řadě ojedinělý šarm a vám pocit očisty a nových začátků.

Vandini-Firming-(1).jpg

Produkty Vandini si můžete pořídit jednotlivě, anebo obdarovat sebe a své blízké některým z vkusných dárkových balíčků.  Darujte dobrý pocit z každého dne!

O testování přírodní kosmetiky Vandini se můžete dost v článku: Vánoční dárek pro nejlepší sestru, maminku i kamarádku na světě.

Vandini-balicky.jpg

Související recepty a články

Maralí kořen
Maralí kořen
Maralí kořen, též nazývaný "rhapontikum"  je bylina známá pro své mnohostranné účinky a léčivé...
Brahmi
Brahmi
Unikátní bylinka pro zlepšení paměti a koncentrace hojnmě využívána v ajurvédské medicíně.
Mikrobiom v rovnováze - půl zdraví
Mikrobiom v rovnováze - půl zdraví
V lidském těle se mikrobiom vyskytuje ve střevech, v kůži, v ústech, v dýchacích cestách nebo ve...
Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky