Pohlazení pro nejcitlivější dětskou pokožku

Pohlazení pro nejcitlivější dětskou pokožku
Znáte ECARF?
 
Možná si všimnete, že produkty Sanosan Sensitive Baby mají na obalech označení ECARF. A možná nad tím mávnete rukou, protože zkratka ECARF zatím unikala vaší pozornosti. Pokud jste sami alergici, anebo mají s alergií potíže vaši potomci, měli byste se s ECARF seznámit.  Jedná se o neziskové Evropské středisko pro výzkum alergií, jehož hlavním cílem je zajistit, aby lidé s alergiemi dostali co nejlepší poradenství pro každodenní život a také fundované informace o možnostech léčby.
Sanosan-Sensitive.jpg
 
Produkty, které mají označení ECARF na obalech, prošly náročnými kontrolami kvality proto, aby byly schválené jako „vhodné pro alergiky“, a to na základě dermatologických a klinických testů.
„ECARF je zaměřen na integraci lidí s těžkými alergiemi a zodpovědný přístup k alergenům a alergiím. Nadace se orientuje především na to, aby na státní úrovni zvýšila potřebné povědomí o alergii a dlouhodobě usilovala o zvýšení kvality života alergiků,“ říká Prof. Dr. Med. Dr. Hc Torsten Zuberbier, předseda představenstva ECARF.
 
Více o ECARF najdete na www.ecarf.org

Řada Sanosan Sensitive Baby
 
Produkty značky Sanosan Sensitive Baby náročná kritéria na bezpečnost použití pro alergiky splňují. Jsou držiteli kvality ECARF, označení najdete na obalu.  Hodí se tedy zejména pro alergickou a podrážděnou pokožku. Lze je ale doporučit i pro všechny děti mladší jednoho roku, protože v tomto období je i u zdravých dětí kůže velmi tenká a citlivá, a tudíž náchylná k podráždění.  Přípravky jsou neparfemované, neobsahují parabeny, silikony, ani látky na bázi ropy. Jejich účinnost a bezpečnost je ověřena dermatologickými i klinickými testy.
 
Je z čeho vybírat

Řada Sanosan Sensitive Baby poskytuje komplexní kosmetickou péči o citlivou a alergickou dětskou pokožku. Najdete tu Sanosan Sensitive Baby pečující mast s panthenolem, která je určena pro péči o oblast plenek. K ošetření obličeje i tělíčka můžete využít Sanosan Sensitive Baby Pečující krém. Z přípravků do koupele máte na výběr mezi Olejovou koupelí nebo Mycí lotion. Po koupeli nebo k promaštění dětského zadečku můžete použít Sanosan Sensitive Baby Pečující olej. Řada Sanosan Sensitive Baby je založená na čistých rostlinných olejích (zejména olivový nebo slunečnicový). Některé produkty obsahují mléčné proteiny s ochrannými a zklidňujícími vlastnostmi. Podrobnou informaci o složení najdete vždy u každého jednotlivého produktu.
 
 
Proč jsme si vybrali právě Sanosan?
 
Německá firma Mann & Schröeder, z jejíž výroby dětská kosmetika Sanosan pochází, je pro nás zárukou bezpečnosti a kvality. Vizí, která se prolíná celou historií firmy, je ohleduplnost k přírodě i k dětské pokožce. Vývoji kosmetiky a podpoře přirozeného stavu pokožky se Mann & Schroeder věnuje již od roku 1974, a své zkušenosti přetavuje v produkty dostupné všem věkovým i příjmovým skupinám. Podle Mann & Schröder nemá péče o pleť žádné limity. Vyžaduje jen kvalitní a šetrné kosmetické přípravky. Přestože jsou produkty cenově dostupné, uchovávají si vysokou kvalitu a odmítají veškeré potenciálně škodlivé látky, jako jsou silikony, parabeny či parafínové oleje. Kromě dětské péče v sortimentu firmy  Mann & Schröeder najdeme také kosmetiku pro ženy i muže.

Související recepty a články

Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky