Kyslíková terapie snadno a rychle: Kdy a jak vás povzbudí?

Stejně jako si většina z nás už navždy spojí špenát s Pepkem námořníkem, při zmínce o inhalaci kyslíku se řadě lidí vybaví Štěpánek z legendárních Básníků, který ji využíval při přípravě na zkoušky. Jenže zatímco u špenátu se ukázalo, že rozhodně není tak významným zdrojem železa, za jaký jej Pepek považoval, význam okysličení buněk je nesporný. Inhalační kyslík se tedy může stát užitečným pomocníkem nejen při pocitu dušnosti, ale i při studiu nebo sportu.
Kyslíková terapie snadno a rychle: Kdy a jak vás povzbudí?
Kyslík přispívá ke snadnější regeneraci po fyzické i duševní námaze. Můžete díky němu snížit pokles výkonu a rychleji obnovit energii. Inhalace kyslíku se proto hodí při tréninku, ale i při náročné práci, na kterou se potřebujete soustředit. Oblibu si získala i u osob s dýchacími potížemi. Když se například zadýchají na procházce, při úklidu nebo v jiných zátěžových situacích, pomůže jim zajistit návrat k běžnému rytmu.

Kyslík kdykoliv po ruce
Pro použití v běžném životě přitom rozhodně nepotřebujete žádné složité a objemné vybavení. Na našem e-shopu www.liftea.cz můžete inhalační kyslík O2 Vigor o čistotě 99 % pořídit v poměrně kompaktní lahvi. Ač byste to podle nízké váhy možná ani neřekli, balení obsahuje 14 litrů kyslíku. A použití? To je skutečně jednoduché. Víčko lahve plní zároveň funkci masky, takže aplikaci kyslíku lze provádět snadno a rychle kdekoli, bez nutnosti použití dalšího příslušenství. Masku nasaďte zúženou částí na ventil na lahvi, a to tak, aby směřovala slovem UP vzhůru (k nosu). Poté si maskou zakryjte nos a ústa, zmáčkněte na jednu až dvě sekundy ventil a zároveň se nadechněte. Tuto proceduru ovšem nikdy nedělejte vleže.

Zdravotnický prostředek

CE-1282.jpg

Před použitím si pečlivě přečtěte návod na použití

Související recepty a články

Zažijte krásu bez kompromisů
Zažijte krásu bez kompromisů
 Jak keratinová péče posiluje vaše vlasy od kořínků až ke konečkům?
Kyselina fytová
Kyselina fytová
Skvělý společník vaší přírodní péče o pleť.
Jojobový olej
Jojobový olej
Pokud jste milovnicí přírodní kosmetiky, pak jste jistě slyšeli o jojobovém oleji.
Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky