ČOKOLÁDY

První zmínky o čokoládě pocházejí již z roku 1900 př. n. l. , kdy byla požívána starými Aztéky jako hořký fermentovaný nápoj.  Z tohoto  tradičního „indiánského“ pojetí  čokolády vycházejí BIO RAW produkty od značek CHOCQLATE A LOVECHOCK. 

Základem BIO RAW čokolád jsou nepražené čerstvé kakaové boby sušené při teplotě do 42 - 44°C.  Díky takto šetrnému zpracování si čokoláda zachová široké spektrum živin a minerálů

Estetická dárková balení ovoce a ořechů v čokoládě nabízí značka Doti. V jejím sortimentu najdete nejširší výběr (až 50 drůhů) ovoce a ořechů v čokoládě na světě. A pro příznivce organických čokolád je tu i řada vybraných produktů v BIO kvalitě, označená logem European BIO. 

Cena
Kategorie



Výrobce