CHOCQLATE Čokoláda z panenského kakaa BIO 70g - PURE

BIO čokoláda z čistého kakaa plná minerálů, vitamínů a tělu prospěšných látek. 
Dostupnost:
není skladem
Trvanlivost: Uvedena na obalu
Kód produktu 120111
82,52 Kč bez DPH
94,90 Kč
European BIO
European BIO

Složení

kakaové máslo*, cukr z kokosového květu*, kakaový prášek*, surové nepražené kakaové boby*.
Obsah kakaa minimálně 73%.
* z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota (kJ, kcal) 2469 kJ / 595 kcal
Tuky 46 g
z toho nasycené mastné kyseliny 28 g
Sacharidy 40 g
z toho cukry 29 g
Bílkoviny 7.1 g
Sůl 0.1 g
Vláknina 9.1 g

Popis

Myslíte si, že mlsání nemůže být zdravé? Seznamte se s unikátní čokoládou CHOCQLATE se 73% obsahem kakaa. Tato čokoláda je složená pouze ze čtyř ingrediencí: z nepražených čerstvých panenských kakaových bobů sušených při teplotě do 44°C, jemného kakaového prášku, kakaového másla a nerafinovaného cukru z kokosových květů. Vše v nejvyšší BIO kvalitě. 

Surové kakaové boby obsahují více než 300 tělu prospěšných živin, a proto z hlediska zdravé výživy patří k jedněm z nejkomplexnějších plodů na světě. V přírodním stavu obsahují množství vitamínů, minerálů a antioxidantů.  Jsou také bohaté na vlákninu a nenasycené mastné kyseliny. Surové kakao zvyšuje výkon, koncentraci a má pozitivní vliv na dobrou náladu.

Kakaové boby zpracovávané německou firmou Chocqlate jsou vždy v RAW kvalitě, zpracované do teploty 42 °C.  Pocházejí  z malých farem v Panamě, Peru či na Srí Lance. Dodavatele kakaových bobů němečtí výrobci osobně znají.


Použití: Určeno k přímé spotřebě. 

Skladování: Skladujte při pokojovéteplotě na suchém místě. Produkt nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Výrobce: Trust Food GmbH CHOCQLATE, Německo

Země původu: Dominikánská republika, Sri Lanka, Panama, Peru, Mexiko.



 

Související produkty

Související recepty a články