Z-CHOCQLATE Čokoláda z panenského kakaa BIO 70g - WINTER

Nepražené kakaové boby podtržené voňavým kořením, sklizené ze stromu a čerstvě sušené spolu s dužinou v BIO kvalitě z RAW surovin. Vhodné pro vegany, bez lepku, bez laktózy, bez rafinovaného cukru, bez lecitinu. 
Dostupnost:
není skladem
Trvanlivost: 1.05.2018
Kód produktu 120211
86,90 Kč bez DPH
99,90 Kč
European BIO
European BIO

Složení

Složení: kakaové máslo*, cukr z kokosového květu*, kakaový prášek*, surové nepražené kakaové boby*, perníkové koření* (1%). Obsah kakaa minimálně 72%.

* z kontrolovaného ekologického zemědělství 
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota (kJ, kcal) 2464 kJ / 594 kcal
Tuky 45 g
z toho nasycené mastné kyseliny 31 g
Sacharidy 37 g
z toho cukry 30 g
Bílkoviny 6.6 g
Sůl 0 g
Vláknina 17 g

Popis

Myslíte si, že mlsání nemůže být zdravé? Seznamte se s unikátní čokoládou CHOCQLATE se 70% obsahem 72 % kakaa. Tato čokoláda je složená pouze ze čtyř ingrediencí: z nepražených čerstvých panenských kakaových bobů sušených při teplotě pod 42°C, jemného kakaového prášku, kakaového másla a nektaru z kokosových květů. S delikátní chutí perníkového koření. Vše v nejvyšší BIO kvalitě. 

Surové kakaové boby obsahují více než 300 tělu prospěšných živin, a proto z hlediska zdravé výživy patří k jedněm z nejkomplexnějších plodů na světě. V přírodním stavu obsahují množství vitamínů, minerálů a antioxidantů.  Jsou také bohaté na vlákninu a nenasycené mastné kyseliny. Surové kakao zvyšuje výkon, koncentraci a má pozitivní vliv na dobrou náladu.

Kakaové boby zpracovávané německou firmou Chocqlate jsou vždy v RAW kvalitě, zpracované do teploty 42 °C.  Pocházejí  z malých farem v Peru, Panamě a Srí Lance.  Dodavatele kakaových bobů němečtí výrobci osobně znají.

Použití:  Určeno k přímé spotřebě. 

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě. Produkt nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Výrobce: Trust Food GmbH CHOCQLATE, Německo

Země původu: Dominikánská republika, Sri Lanka, Panama, Peru, Mexiko.
 

Související produkty

Související recepty a články