Popis
SCHOENENBERGER® Hensel® BIO Ocet Balsamico Premiová kvalita má historii své výroby zakořeněnou v Itálii, kde se vyrábí dodnes. Právě tato tradice výroby mu zaručuje jeho nezaměnitelnou chut, barvu a aroma. Směs je uskladněna v dřevěných sudech, kde několik let dozrává. Finální chuť ovlivňuje právě vůně dubového dřeva, ze kterého jsou sudy vyrobeny. Balsamikový ocet je typický vysokou lepkavostí a ostrou aroma s dřevitým podtónem. Používá se na dochucení ovoce, sýrů i oživení chuťových variací v salátech, předkrmech, marinádách na zeleninu i maso.
Použití: Před použitím dobře protřepat.
Skladování: Pečlivě uzavřený po otevření uchovejte v chladu.
Výrobce: Salus, Německo.
Tip pro vás: Právě kvůli výrazné a nezaměnitelné chuti se používá minimální množství. I malá kapka výrazně ovlivní celkovou chuť jídla. Jeho konzistence je hustší, má výraznou sladkokyselou chuť.