Hensel® BIO Ocet Balsamico Bianco je vyráběn z moštu speciálně pěstovaných hroznů v italské Modeně. Svou typickou nasládlou chuť však získává až po několika letech zrání v dřevěných sudech. Balsamico se podává jako součást studené kuchyně, jelikož by tepelná úprava chuť tohoto výrobku zásadně ovlivnila. Ideální je v zálivkách na různé druhy salátů, nebo na dochucení již hotového masa a ryb. Zlepšuje trávení a také potlačuje chuť k jídlu. Navíc zrychluje spalování tuků a pomáhá při detoxikaci organismu, tedy je vhodný i jako součást různých redukčních diet. Obsahuje draslík, fosfor a hořčík, pomáhá regulovat úroveň cholesterolu.
Tip pro vás: Hensel® BIO Ocet Balsamico Bianco můžete používat nejen v zálivkách na saláty, ale také jako dochucovadlo dobrých pomazánek. Například tradiční rybí pomazánka se díky přidání čajové lžičky tohoto octa dostane na úplně novou kulinářskou úroveň. Nebojte se s octem experimentovat a objevte jeho skvělou chuť i prospěšné vlastnosti.
Výrobce: Salus, Německo
Výživové údaje na 100 g
|
Energetická hodnota (kJ, kcal)
|
412
kJ
/
97
kcal
|
Tuky
|
0
g
|
z toho nasycené mastné kyseliny
|
0
g
|
Sacharidy
|
20
g
|
z toho cukry
|
20
g
|
Bílkoviny
|
0
g
|
Sůl
|
0.03
g
|
Certifikace:
Bílý vinný ocet*, hroznová šťáva*.
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
Použití: Před konzumací láhev pořádně protřepat. Lze použít pro zálivek na salát a jako dochucovadlo do různých pokrmů.
Skladování: Po otevření pečlivě uzavřete a skladujte na chladném místě.