Hensel® BIO Ocet jablečný, přírodně kalný se vyrábí z čerstvých rozdrcených organických jablek z oblastí v jižním Německu, která se pak nechávají kvasit v dřevěných kádích. Po dokončení procesu kvašení se obsah přecedí a vzniká tak hustá hnědá tekutina. Ta si zachovává všechny enzymy, vitamíny, minerály a prospěšné látky, které obsahují čerstvá jablka, a navíc vyniká dalšími léčivými vlastnostmi.  Napomáhá dobrému trávení a podporuje štěpení tuků. To z něj činí skvělý doplněk při hubnutí a cestě ke štíhlé linii. Při pravidelném užívání také dochází k posílení imunity organismu.
Tip pro vás: Pro přípravu nápoje na podporu trávení a posílení metabolismu smíchejte dvě čajové lžičky se sklenicí vody a podle chuti oslaďte medem, nebo sirupem z agáve. Pijte na lačný žaludek po ránu.Pro přípravu lázně, která hloubkově čistí pleť přidejte do plné vany 100 až 200 ml jablečného octa a v lázni vydržte minimálně 10 minut.
Výrobce: Salus, Německo
 
          
 
          
                    
            
          
          
          
            
            
              Certifikace:
            
            
          
          
         
        
          100% jablečná šťáva *
* z kontrolovaného ekologického zemědělství
        
        
          
Využití: Před konzumací láhev pořádně protřepat. Lze použít pro přípravu nápoje podporující metabolismus, na kosmetické účely, nebo jako dresing na saláty a pro marinování a konzervování pokrmů.
        
        
          Skladování: Po otevření pečlivě uzavřete a skladujte na chladném místě.