Novinka pro štíhlou postavu bez nevzhledných dolíčků

Pracujete v rámci novoročního předsevzetí na své postavě a hodila by se vám podpora? Vsaďte na přírodní látky. I ty totiž přispívají ke kontrole tělesné hmotnosti, metabolismu tuků a správné činnosti lymfatického systému. Hned osm jich obsahuje naše novinka Liftea Celulinie, která reflektuje ladné tvary a hladkou pokožku nejen v názvu, ale hlavně ve složení. Které bylinky v ní nesmí chybět a čím vám mohou prospět?
Novinka pro štíhlou postavu bez nevzhledných dolíčků
Vaše úsilí o kontrolu tělesné hmotnosti podpoří dvě stálice, které jsou blahodárným účinkem na náš organismus proslulé. Jde o hnědou mořskou řasu, kterou možná znáte pod názvem Kelpa, a o zelený čaj. Ten kromě jiného přispívá k vylučování vody z těla, což se vám bude hodit, toužíte-li po „vyrýsované“ postavičce. Obě látky pak příznivě působí na metabolismus tuků, kterých chceme mít všichni tak akorát. Možná vás překvapí, že se vaším pomocníkem při hlídání správné váhy může stát i vinná réva, byť ve formě extraktu, nikoliv lahodného moku.


Vyladěné složení

 Velmi důležitou roli zastávají také výtažky z cedru himalájského, oblíbeného například v aromaterapii, a ploštičníku hroznovitého, který si pro své účinky získal oblibu především u žen v období menopauzy.  Své místo v přípravku Liftea Celulinie si však tyto bylinky zasloužily z jiného důvodu. Přispívají totiž ke správné činnosti lymfatického systému, jemuž vděčíme za hladkou pokožku bez nevzhledných dolíčků. Podporu zdravého trávení přispívají svou troškou nikoliv do mlýna, ale do tobolky skořicovník čínský a svízel syřišťový.
Všechny bylinky byly vybírány tak, aby se ve složení nového doplňku stravy Liftea Celulinie dobře doplňovaly.

Dopřát si je můžete ve formě tobolky. Užívá se jedna až dvě denně na lačno před jídlem. Usnadní vám totiž jeho trávení. Podrobnější informace najdete přímo na e-shopu Liftea, kde jej můžete rovnou pořídit, a to za doporučenou maloobchodní cenu 199 Kč (60 tobolek).

Celulinie-(3).jpg


Dary přírody pro vaši štíhlou linii

Nepotřebujete-li tolik podpořit atraktivní a hladký vzhled pokožky, můžete při péči o hezkou postavu sáhnout po doplňku stravy s výstižným názvem Liftea Štíhlá linie Synefrin. Obsahuje bromelain z ananasu a výtažky z řady exotických bylin včetně pomerančovníku hořkého, guarany, garcinie cambodgy nebo acai berry.  Více informací o jejich účinku najdete na www.liftea.cz

Stihla-linie_1-(1).jpg


Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

Související recepty a články

Nápoj pro krásu: Liftea COLAGENOVA HA
Nápoj pro krásu: Liftea COLAGENOVA HA
V poslední době se roztrhl pytel s nejrůznějšími rozpustnými kolageny v malých sáčcích. Reklamy na ně doslova...
Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky