Skutečná krása má jméno ecowell

Krása není jenom hladká pokožka bez vrásek. Skutečná krása vyrůstá z přirozeného souladu člověka s přírodou, z poznání vzájemné synergie a z ohleduplnosti k přírodním zdrojům.
Skutečná krása má jméno ecowell
Filozofie prémiové bio kosmetiky ecowell je jednoduchá: vyrábět nejkvalitnější 100% přírodní produkty pleťové a tělové péče a nezatížit lidskou pokožku, lidské zdraví, ani životní prostředí. S tím souvisí i využívání certifikovaných přírodních surovin z ekologického zemědělství, recyklovatelné obaly a trvale udržitelný způsob výroby.
 
Představte si, že vaše pleť volně dýchá
 
Dech je základním projevem života. A to nejen života lidského, ale také života vaší pokožky. Jedině pleť, která dýchá, může být svěží, pružná a mladistvá. I proto jsou z  přípravků ecowell zcela vyloučeny silikony, parabeny a látky na bázi ropy, které volnému dýchání pokožky zabraňují. Všechny produkty jsou co nejblíže k přírodě a působí celostně. Čisté suroviny z ekologického zemědělství prospívají vaší kůži a delikátní přírodní vůně příznivě působí na psychiku i celkovou harmonii.  Díky nejnovějším vědeckým poznatkům a hluboké znalosti přírody využívá bio kosmetika Ecowell esence rostlin tak, aby co nejlépe odpovídaly specifickým potřebám pokožky.
 
Přírodní terapie pro vaši pleť
 
Klíčem ke krásné a zdravé pleti je čištění. Nedostatečně očištěná pleť ztrácí schopnost naplno využívat další pečující přípravky. Pokud chcete vaší pleti dopřát očistnou terapii, začněte jemným Bio Odličovacím mlékem ecowell. Bio olivový olej, antioxidanty, vitamín E a fytosteroly navrátí vaší pokožce hladký vzhled, hydratují ji a chrání ji proti působení volných radikálů. Bio Čisticí tonikum na obličej od značky ecowell vaši pleť nevysuší a přitom ji hloubkově vyčistí. Obsahuje myrthovou vodu, která je známá antibakteriálními, protizánětlivými a hojivými účinky. Působí také příznivě na akné. Tonikum je výborné pro normální nebo mastnější typ pleti, ale hodí se také k dočištění všech typů pokožky po použití Bio Odličovacího mléka ecowell.
 
Univerzálně použitelným přípravkem pro ty, kdo preferují rychlé čištění, anebo hledají přípravek vhodný na cesty, je ecowell Bio Tekuté mýdlo. Stačí jemně vklepat do pokožky obličeje, nechat chvíli působit a opláchnout vodou. Čisté přírodní suroviny, zejména nedostižná myrthová voda budou na očistě vaší pleti pracovat za vás.
 
Minimalistické tipy pro krásnou tvář
 
Méně znamená více. Pro krásu, čistotu a mladistvý vzhled pleti to platí dvojnásob. Ecowell zakládá své 100% přírodní pečující přípravky na minimu surovin, ale zato používá ty nejcennější a citlivě je ladí s přirozeným fungováním vaší pokožky.
 
Každá pleť, nejen suchá, ale i mastná a smíšená potřebuje vodu. Ultra zvlhčující krém na obličej v bio kvalitě z tohoto základního nároku pokožky vychází. Obsahuje arganový olej, který je známý schopností hydratace a anti-age efektem, dále pak meruňkový olej s vysokým obsahem nenasycených esenciálních kyselin a vitamínu A. Královskou korunou tohoto úžasného čistě přírodního přípravku je růžový olej. Příznivě působí na elasticitu kůže a unavenou pleť probouzí k životu.  Naneste ho na vyčištěnou pokožku a péči o váš obličej dotáhněte k dokonalosti použitím extra jemného krému na oční partie. Bio revitalizační oční krém ecowell s arganovým olejem a kyselinou hyaluronovou eliminuje příznaky stárnutí a dodává pokožce kolem očí jasnější vzhled.
 
Prémiová kosmetická péče od hlavy až k patě
 
Běžnou tendencí v péči o pokožku je to, že ošetřujeme pleť obličeje, ale tělo a ruce zanedbáváme. Přitom krk, dekolt nebo ruce prozradí věk možná rychleji než obličej. Dalším problémem bývá podráždění pokožky těla, které je způsobené nedostatečnou péčí nebo nevhodně volenými kosmetickými přípravky.
 
Zkuste svou koupelnu vybavit přírodní kosmetikou! Jemný sprchový gel od ecowellu ze 100% přírodních surovin je vhodný i pro velmi citlivou pokožku. A jestli na sebe co nejdřív po sprše potřebujete hodit oblečení a vyrazit ven, není lepší volba než Ecowell Diamond Výživné a zvlhčující tělové mléko. Vstřebané je během pár sekund, vaši pokožku nepodráždí a dodá jí jenom to nejlepší – meruňkový olej, bambucké máslo a spoustu prospěšných vitamínů a esenciálních mastných kyselin.
 
Pokožka rukou je snad nejvíce namáhanou částí lidské kůže. Teplotní výkyvy, časté mytí, kontakt s různými materiály. To všechno na nehty a ruce působí. O důvod víc, proč jim dopřát intenzivní a zároveň šetrnou péči v podobě revitalizačního krému na ruce a nehty ecowell.
 
Garance kvality a ohleduplnosti k vaší pleti i k přírodě
 
100% přírodní přípravky bio kosmetiky ecowell jsou držiteli mezinárodně uznávaného certifikátu ICEA, který garantuje organickou kvalitu použitých surovin a také to, že přípravky byly vyrobeny s ohledem na životní prostředí a rostlinné zdroje. Pro všechny produkty, které jsou certifikované jako bio, platí velmi náročná kritéria kvality. Ta jsou pravidelně kontrolována nezávislými certifikačními orgány.  Nejméně 95 % surovin obsažených v produktech ecowell pochází z ekologického zemědělství. Přípravky neobsahují syntetické konzervanty, syntetickou parfemaci, silikony, parabeny, ani látky na bázi ropy. Použité suroviny jsou dermatologicky testované podle typů pleti. Balení jsou praktická a ekologická.
 
 
 
 
 
 
 
 

Související recepty a články

Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky