Zažijte krásu bez kompromisů

 Jak keratinová péče posiluje vaše vlasy od kořínků až ke konečkům?
Zažijte krásu bez kompromisů
Nic nemůže dodat větší sebevědomí než lesklá hříva, která vyzařuje vitalitu a péči. Ale co když se vaše vlasy zdají být vysušené, křehké a bez života? To je signál, že je třeba jim poskytnout speciální péči a výživu, kterou potřebují. Jedním z nejdůležitějších složek, která může posílit vaše vlasy od kořínků až po konečky, je keratin.

Co je keratin?

Keratin je proteinová látka, která je základem našich vlasů, kůže a nehtů. Tento protein tvoří pevnou strukturu, která chrání vlasy před poškozením a ztrátou vlhkosti. Nicméně, každodenní faktory jako je životní prostředí, stylingové nástroje a chemické úpravy mohou způsobit poškození keratinu, což vede k oslabení vlasů a k jejich ztrátě.

keratin-blog2.png
 
Jak produkty s keratinem pomáhají?

1. Posilují strukturu vlasů:
Šampony s keratinem jsou navrženy tak, aby dodaly vašim vlasům ztracenou sílu a pevnost. Keratin proniká do vlasového vlákna, obnovuje jeho strukturu a zpevňuje ho odvnitř. Tím pádem se vaše vlasy stávají méně náchylnými k lámání a rozštěpům.

2. Zabraňují poškození:
Používání produktů s keratinem může chránit vaše vlasy před škodlivými vlivy životního prostředí a tepla z vlasových nástrojů, jako jsou fén, žehličky nebo kulmy. Keratin vytváří ochrannou bariéru kolem vlasů, která jim pomáhá udržet vlhkost a zabraňuje tak jejich vysušení a poškození.

3. Podporují růst vlasů:
Doplňky stravy s keratinem mohou být skvělým pomocníkem při podpoře růstu vlasů. Keratin je klíčovým prvkem pro tvorbu nových vlasových buněk a podporuje zdravý vývoj vlasových folikulů. Pravidelné užívání doplňků stravy s keratinem může vést k silnějším, plnějším a rychlejším rostoucím vlasům.


Ampule na vlasy s keratinem



4. Zlepšují celkový vzhled vlasů:
Keratin dodává vlasům lesk, pružnost a hladkost, což vede k celkovému zlepšení jejich vzhledu. Vaše vlasy budou vypadat zdravěji, mladší a lépe se s nimi manipuluje při stylingu.

keratin-blog1.png
 

Keratin pro světlé, barvené vlasy

Ochrana barvy:
Světlé a barvené vlasy mohou být náchylné k vyblednutí a ztrátě barevného pigmentu v důsledku časté expozice slunci a častému mytí. Produkty s keratinem mohou pomoci chránit barvu vlasů tím, že vytvářejí ochranný štít, který zabraňuje pronikání škodlivých látek do vlasového vlákna. Tím pádem se barva udržuje svěží a živá déle.


Posílení struktury vlasů po chemických úpravách:
Světlé vlasy často procházejí chemickými úpravami, jako je například melírování, zesvětlování nebo barvení. Tyto procedury mohou oslabit strukturu vlasů a vést k jejich křehkosti a lámání. Keratinové produkty mohou poskytnout potřebnou pevnost a ochranu, aby se vlasy uzdravily po těchto úpravách a zůstaly silné a odolné.


Vlasová péče s keratinem




Zvýraznění lesku a vitalitu:
Keratin dodává vláknům lesk a pružnost, což je zvláště důležité pro světlé vlasy, které mohou mít tendenci k vysušení a matnosti. Používání produktů s keratinem může obnovit lesk a živost vašich vlasů, čímž zvýrazní jejich barvu a celkový vzhled.

Snížení poškození tepelnými nástroji:
Styling světlých vlasů může být náročný, zejména pokud používáte tepelné nástroje, jako jsou fény, žehličky nebo kulmy. Keratinové produkty mohou poskytnout ochranu před teplem a snížit poškození způsobené tepelným stylingem, čímž pomáhají udržet vlasy zdravé a lesklé.

Doplnění hydratace:
Keratin pomáhá udržovat vlasy hydratované tím, že zabraňuje úniku vlhkosti z vlasových vláken. To je zvláště důležité pro světlé vlasy, které mohou být náchylné k vysušení a lámání. Používání produktů s keratinem může pomoci udržet vlasy hydratované a zdravé.
Pokud máte světlé, barvené vlasy, může být péče o ně ještě důležitější. Používání produktů s keratinem může poskytnout potřebnou ochranu, posílení a hydrataci, kterou vaše vlasy potřebují, aby zůstaly krásné, zdravé a plné života.



Pokud toužíte po krásných, zdravých a silných vlasech, nezapomínejte na důležitost keratinu. Používání šamponů s keratinem a doplňků stravy obsahujících tuto klíčovou látku může udělat zázraky pro vaše vlasy. Začněte péči o své vlasy od kořínků a užívejte radost z lesklé a životaschopné hřívy, která vám dodá sebevědomí a krásu.

Doplňky stravy s keratinem


 

Související recepty a články

ISOLARI – aktivní opalovací přípravky šetrné k mořskému EKO systému
ISOLARI – aktivní opalovací přípravky šetrné k mořskému EKO systému
Kdo z nás by nechtěl mít v létě bronzově opálenou pleť, připadáme si hned tak nějak zdravější, vitálnější a...
Ideální letní výbava? Vsaďte na béčko
Ideální letní výbava? Vsaďte na béčko
Užijte si dovolenou naplno. Máme pro vás tipy na péčí o zdraví, krásu i klid na duši. Se všemi těmito aspekty je...
PAPAVERO D´ORIENTE – letní tělová péče s vůní orientálních máků a pačuli
PAPAVERO D´ORIENTE – letní tělová péče s vůní orientálních máků a pačuli
Originální barevná řada péče o tělo a vlasy s ingrediencemi z čisté přírody v BIO kvalitě. Orientální mák a jiskřivé...
Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky