Krása a zdraví pro vaše vlasy má jméno BioKap

Také někdy míváte pocit, že vás vaše vlasy donutily k volbě? Buď zůstanou zdravé a silné, ale se šedinami, kterých každým dnem přibývá, anebo si je obarvíte, ale za cenu ztráty přirozeného zdraví a pružnosti? Díky létům výzkumu potenciálu přírodních surovin však v laboratořích italské firmy Bios Line našli řešení: Šetrné permanentní barvy BioKap, které obsahují více než 90 % přírodních surovin.
Krása a zdraví pro vaše vlasy má jméno BioKap

Dopřejte vlasům barvy (z) přírody!

 

Barvy BioKap Nutricolor  Delicato dodají vašim vlasům krásnou svěží barvu s přirozeným leskem a plnohodnotně překryjí šediny, aniž byste vlasy zásadním způsobem narušili. Jak je to možné?
 

Biokap01.jpg  Jedná se o permanentní barvy s vysokým obsahem přírodních pigmentů.
Biokap01.jpg  Barvy neobsahují žádné potenciálně dráždivé látky, či látky narušující vlasovou kvalitu. V BioKapu Nutricolor proto nenajdete amoniak, resorcin, parabeny, ani parafenylendiamin (PPD).
Biokap01.jpg  Barvy jsou bez parfemace, testované na obsah niklu a vhodné pro vegany.
Biokap01.jpg  Díky šetrnému složení při barvení nepocítíte podráždění vlasové pokožky, ani „čpavý“ zápach charakteristický pro běžné barvy s obsahem amoniaku.
 

To ale není všechno! Tajemství toho, proč po barvení BioKapem máte pocit, jako byste právě dokončili regenerační vlasovou masku, spočívá v unikátní technologii, patentované společností Bios Line pod názvem Tricorepair Complex. Co tato formulka znamená?
 

Biokap01.jpg  Bio arganový olej pro hloubkovou regeneraci a výživu vašich vlasů.  
Biokap01.jpg  Rýžové proteiny posilující strukturu vlasů.
Biokap01.jpg  Derivát z vrby a lypophylické ovocné kyseliny, které ošetřují a chrání vaše vlasy v průběhu barvení.

Biokap02.jpg

 

Barvit přírodními barvami jde nejen šetrně, ale i rychleji

Barvy BioKap Nutricolor Delicato jsou přírodní barvy s příslovečnou delikátní jemností.  Jejich složení je také založené na formuli Trico repair complex, kterou nenajdete v žádných jiných vlasových barvách.  Narozdíl od podobných přírodních barvev neobsahují ani další potenciálně dráždivou složku, Phenylendiamin.

Máte – li potřebu barvit nejen šetrně, ale i podstatně rychleji,  seznamte se s inovativní novinkou letošní sezóny, řadou BioKap Nutricolor Rapid

BioKap Nutricolor Rapid si zamilujete, pokud chcete spojit dohromady šetrné přírodní barvení a maximální rychlost aplikace.  Tyto permanentní přírodní barvy zahrnují všechna pozitiva barev BioKap Nutricolor Delicato s tím, že na obarvení vám díky vyššímu obsahu rostlinných pigmentů stačí pouhých 10 minut.

79378841_2820667197970515_3568628261128765440_n.jpg

Efektivní péče o vlasy je vždy komplexní

 Vlasy už máte nabarvené a užíváte si jejich obnovené zdraví, pružnost a lesk? Raději neusněte na vavřínech a dopřejte jim také následnou udržovací péči. Přírodní šampóny a kondicionéry s detoxikačním, regeneračním a zklidňujícím účinkem najdete pod značkou BioKap Belezza.


Biokap01.jpg  Přípravky jsou ze 100 % přírodní. Certifikované BIO.
Biokap01.jpg  Vaše vlasy doslova hýčkají pomocí obilných výtažků, výtažků z bylin a vzácných esenciálních olejů.
Biokap01.jpg  Zklidňují vlasovou pokožku a vlasům dodávají sílu, zdraví a lesk.
Biokap01.jpg  Samozřejmostí je složení bez silikonů a parabenů a dermatologické testy.

Biokap04.jpg
 

Hodnoty BiosLine

 

Spojení vědeckého výzkumu, spolupráce s předními univerzitami a čisté přírody v sobě spojuje filozofie italské značky vlasové kosmetiky BioKap. Sílu této synergie odhalil před více než 30lety Paolo Tramonti, zakladatel firmy Bios Line, která vlasovou kosmetiku BioKap vyrábí.  

Biokap01.jpg  Úcta k tradici. Ačkoliv má firma Bios Line za sebou řadu inovativních receptur, spojení s dávnou bylinkářskou tradicí zůstává. Moudrost přírody, prověřená věky, je pro tým Bios Line v 21. století stále živá.
Biokap01.jpg  Trvalá udržitelnost. Veškeré výrobní procesy probíhají s maximálním ohledem na přírodu a životní prostředí. Zásadám trvalé udržitelnosti odpovídá i architektura sídla firmy.
Biokap01.jpg  Garance bezpečnosti a kvality. Ochota ručit za to, že se z výrobních linek Bios Line až k vám dostane to nejlepší, je prvořadým kritériem pro všechny, kteří se na výrobním procesu podílejí.
Biokap01.jpg  Láska ke zvířatům. Netestování přípravků na zvířatech je pro firmu jako je Bios Line prostě samozřejmostí. Netřeba asi více dodávat.

Chcete vědět o barvení přírodními barvami BioKap víc?
Čtěte nás blog!

Související recepty a články

Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky