Průvodce značkami: Trápí vás problematická pleť?

Průvodce značkami: Trápí vás problematická pleť?
Průvodce našimi značkami jsme vytvořili proto, abyste se v kosmetice na našem e-shopu dokázali snáze zorientovat a vybrali si správně přípravky šité přesně na míru vaší pleti. Protože základem pro krásný a svěží vzhled pleti je její čistota, jako první téma jsme vybrali problematickou pleť. Řešíte- li akné nebo nečistotou pleti, vybírejte mezi těmito značkami:
  1. Alkmene Tea Tree
  2. Hyfac
  3. Martiderm Essentials
  4. MartiDerm Acniover

Alkmene Tea Tree, balzám na problematickou pleť z čisté přírody

 

Značka Alkmene Tea Tree patří do velké „rodiny značek“ německé firmy Man Schroeder. Má více než 50 let dlouho tradici a zaujala nás proto, že stejně jako naše privátní značka Liftea vychází ze znalostí léčivých rostlin a přírody a využívá moudrosti předchozích generací.

Další důvody, proč si této značky ceníme, jsou recyklovatelné obaly, rostlinné složky v organické kvalitě, a také to, že v žádném přípravku Alkmene nenajdete silikony, parabeny, ani látky na bázi ropy. Výrobní proces probíhá s ohledem na životní prostředí, všechny přípravky jsou vhodné i pro vegany.
 

Komu se Alkmene Tea Tree bude líbit?

Značka Alkmene Tea Tree je značka určená především pro ty, kteří dávají přednost čistě přírodnímu řešení.

Je založená na oleji z čajovníku australského v lékopisné kvalitě. Úžasné účinky oleje z čajovníku australského spočívají především ve dvou základních látkách, kterými jsou aukalyptol a terpiny-4-ol. Eukalyptol je esenciální olej, který tvoří 85% eukalyptového oleje. Má dezinfekční vlastnosti. Terpiny-4-ol je alkohol. Zlepšuje prokrvení pokožky a má posilující účinky. Kromě eukalyptolu a terpenů obsahuje čajovník více než 100 dalších přírodních složek, z nichž některé jsou velmi vzácné. A právě specifická interakce těchto složek je to, co dává čajovníkovému oleji zvláštní účinnost.

Jedno řešení pro každý problém

Olej z čajovníku je proslulý svými antiseptickými a antibakteriálními účinky. V Austrálii má jeho používání stovky let starou tradici. Pokožku čistí i desinfikuje. Je vhodný pro ženy, muže i děti.  Určitě se vyplatí mít jedno balení čistého Tea Tree v domácí lékárničce.  Řeší řadu kožních problémů, především akné, lupy, plísně a afty. Proto jsou přípravky značky Alkmene Tea Tree navržené tak, aby ošetřily pokožku od hlavy až k patě. Najdete mezi nimi péči o pleť obličeje, péči o tělo i vlasy postižené lupy a v neposlední řadě péči o dutiny ústní.
  D8E_7582.jpg

       

Hyfac: Není vám „náct“ a máte akné?


Hyfac – hygiene pour la face v překladu znamená hygiena obličeje. Hyfac je francouzská dermokosmetická značka vyvinutá s předními specialisty na zdraví pokožky. Účinnost jejích produktů je prokázána dermatologickými testy a klinickými studiemi. Možná vás překvapí, že akné není pouze „váš problém“, ale podle výzkumu laboratoří Moulin Royal Cosmetics, v nichž byla vyvinutá značka Hyfac, trpí na akné 80% dospívajících a 50% dospělých žen. Cestu ke zdravé pokožce otevírá kosmetika Hyfac ve třech krocích: Vyčisti. Ošetři. Udržuj. A podle toho jsou také koncipované její produkty.


Pro koho je značky Hyfac obzvlášť vhodná?

Dermo kosmetika hyfac prospěje hlavně těm, kteří na akné „zkusili už opravdu všechno“. Zapátrejte v sortimentu a sestavte si komplexní řadu vašich pečujících přípravků. Měla by vždy obsahovat přípravek na čištění – například Čisticí gel pro aknózní pleť. Dále pak přípravek na běžnou denní péči podle typu vaší pleti. Máte – li suchou pleť, vyberte si třeba Výživný hydratační krém pro suchou pleť. Aby byla vaše sada opravdu komplexní, nezapomeňte na produkty pro specifické ošetření. Jistě se budou hodit Ošetřující náplasti na odstranění tmavých pupínků nebo balzám na rty.

Další skupinou, které značka Hyfac potěší, jsou ženy ve zralém věku, které trápí akné vlivem stresu či hormonálních změn. Protože akné v dospělosti má jiné příčiny než a adoslecentním věku, existuje pro tyto potřeby speciální řada Hyfac Woman.  

Hyfac: francouzská kosmetika pro problematickou pleť


MartiDerm Acniover

 

Stejně jako Hyfac, je i španělská značka Marti Derm Acniover výsledkem laboratorního výzkumu a spolupráce se špičkovými odborníky na kvalitu pokožky. Přípravky hluboce čistí, nevysušují, redukují černé póry a kožní maz.
 

MartiDerm Essentials: Pro dokonale čistou pleť

 Řada MartiDerm Essentials je určena pro udržení dobrého stavu zdravé pokožky, hloubkově čistí a hydratuje. A co je tajemstvím její účinnosti? Spojení účinku prebiotik a výtažku z protěže alpské. Protěž alpská je vynikající a vysoce účinný antioxidant, chrání pokožku před působením volných radikálů a napomáhá tak udržet její svěží a mladistvý vzhled. MartiDerm Essentials má navíc tu výhodu, že díky delikátní jemnosti a čistotě čisticích přípravků je velmi snadno kombinovatelný i s jinými kosmetickými značkami.
 

Martiderm Essentials: odličující a čisticí kosmetika pro náročné

Související recepty a články

Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky