Vandini, domácí lázně pohody

Kdo z nás občas nezatouží po dokonalé relaxaci? Vypnout, uvolnit se a nechat veškeré události odplynout pryč. Že není možné jenom tak odjet na dovolenou? Vyzkoušejte Vandini tip a dopřejte si jeden „domácí den“, mini dovolenou, trvající 24 hodin. Budete překvapení, co se stavem vašeho těla i duše udělá.
 
Vandini, domácí lázně pohody

Květové vody pro vaše blaho

Zejména pro lidi, žijící ve shonu měst, je synonymem odpočinku příroda. Krásný, zelený, čistý a kvetoucí prostor, do kterého vás kosmetika Vandini dokáže hravě přenést. V každém produktu totiž najdete čistou přírodní esenci v podobě květové vody. Energii vám dodá květová vody z květu pomeranče, nebo vanilky, tak, jako něžné pohlazení působí květová vody z fialek, někoho okouzlí graciézní vůně pivoněk, jinému dodá pocit klidu jemná květová vody z magnolie.

 

Vyzkoušejte Vandini super trio: Pleťová maska, relaxační koupel, tělový peeling

Wellness den doma nestojí mnoho času, peněz, úsilí na plánování a organizaci, a i proto vám dokáže dolít více sil, než byste čekali.  Zůstaňte pouze sami se sebou, nic neplánujte a dělejte jenom to, co se vám zachce. Volný den korunujte Vandini wellness rituálem ve vaší koupelně. Rádi s vámi sdílíme recept na malé domácí lázně.

Co budete potřebovat?
  1. Váš oblíbený sprchový gel značky Vandini, který můžete vybírat ze všech dostupných produktových řad.
  2. Dvě lžíce hrubozrnné mořské soli.
  3. Jednu lžíci sušených nebo čerstvých okvětních lístků růží.
  4. Zvláčňující tělové máslo. Za pozornost určitě stojí máslo Vandini vitality s květovou vodou z květu vanilky a vzácným makadamovým olejem.
  5. Jednu z tříkrokových pleťových masek Vandini, zda hluboce čisticí nebo hydratační, záleží na stavu a aktuálních potřebách vaší pleti.
Krok 1: Květinová koupel
Pro dokonalý začátek relaxační kúry se ideálně hodí teplá květinová koupel. Vaše klouby a svaly se uvolní, zmizí napětí a rozjasní se smysly. Pokud si kromě odpočinku, chcete dopřát také trochu kreativity, přidejte do napuštěné teplé vany, kromě vašeho oblíbeného sprchového gelu (v dostatečném množství, nejlépe 1 – 2 lžíce) také dvě lžíce hrubozrnné mořské soli a jednu lžíce sušených nebo čerstvých okvětních lístků růží.

Růžové lístky mají díky své vůni harmonizující a relaxační účinek. Optimální teplota vody koupele by se měla pohybovat mezi 35 a 36° C.  Poležte si ve vaně 15 - 20 minut (dlouhá koupel při této teplotě může zatěžovat krevní oběh a vysušovat pokožku). Pro dokonalou atmosféru můžete zapálit svíčky a poslouchat oblíbenou relaxační hudbu.

Vandini_koupel-(1).jpg

Krok 2: Pečujte o tělo po koupeli
Při koupání nebo sprchování ztrácí pokožka tuk. Proto po koupeli promasírujte celé tělo některým z tělových másel, nebo lotion, podle vaší nálady a potřeb pokožky. Jakmile máslo oschne, zabalte se do heboučkého županu a připravte se na třešničku na dortu vaší wellness péče.

Vandini_masla.jpg

Krok 3: Rozzařte celý obličej!
Relaxační kúru doporučujeme zakončit péčí o pleť obličeje. Použijte Vandiniho tříkrokovou pleťovou masku, díky které zvládnete čištění, regeneraci a uvolnění pokožky. Stejně tak jako ostatní přípravky značky Vandini jsou i pleťové masky bez parabenů, silikonů a látek na bázi ropy. Krásná hladká a svěží pleť rozzáří nejen vaši pleť, ale i vaši náladu!

Vandini_maska.jpg

Kdy „pojedete zase na dovolenou“?
Vyzkoušeli jste to? Jak se po jednom „domácím dnu“ cítíte? A už vám někdo z blízkých řekl, že vypadáte skvěle? Není divu, vždyť jste se právě vrátili z dovolené a možná je čas naplánovat si, kdy si ji dopřejete znovu 😊.

Chcete se o Vandini produktech a květových vodách dozvědět víc?
Přečtěte si článek Kosmetika & aroma terapie

Související recepty a články

Hřebíček
Hřebíček
Hřebíček, to je malý kořen s velkým potenciálem.
Zažijte krásu bez kompromisů
Zažijte krásu bez kompromisů
 Jak keratinová péče posiluje vaše vlasy od kořínků až ke konečkům?
Kyselina fytová
Kyselina fytová
Skvělý společník vaší přírodní péče o pleť.
Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky