Na Den matek obdarujte maminku kytkou, co nezvadne

Na Den matek obdarujte maminku kytkou, co nezvadne
… a sami si udělejte také radost. Když pro maminku pořídíte květinový balíček pro péči o tělo od Vandini, přistane vám v košíku druhý úplně zdarma. A z jakých květin máte na výběr?

Když se řekne Vandini, v hlavě by se vám mělo vybavit jaro v rozpuku. S německou kosmetikou Vandini totiž vaši pleť opečují nejen účinné aktivní látky, ale láskou ji zahrnou i cenné květové vody získávané šetrnou několikanásobnou destilací. To vše samozřejmě bez parabenů, silikonů či minerálních olejů. Vandini není jen obyčejná přírodní kosmetika, ale esence přírody přímo na vaší pleti.
 
Vyberte si balíček se sprchovým gelem a tělovým mlékem podle toho, co vaše pleť potřebuje a povzneste své smysly.
 
Pivoňkový set VANDINI NUTRI s arganovým olejem
Nejlepší péče pro suchou pleť
 
Bohatý sprchový gel a výživné tělové mléko dodají vaší suché, po výživě bažící pleti lásku díky extraktu ze vznešené pivoňky, vodě z květů růže a drahocennému arganovému oleji.
 
Luxusní vůně pivoněk bude příjemně hýčkat vaše smysly, zatímco pleť rozmazlí arganový olej. Toto marocké „tekuté zlato“ je nabité antioxidanty, jako je vitamín E a skvalan. Díky nim bojuje proti stárnutí pleti. Hlavní účinek je ale hloubková hydratace a výživa pleti, podporuje navíc její hojení. Pokud se vám vaše pleť zdá unavená a dehydrovaná, po sprše s VANDINI NUTRI budě opět krásná a plná života.
 
Květ pivoňky symbolizuje lásku, čestnost, štěstí, romantiku a krásu a jeho vůně zklidní nervy a navodí pohodovou atmosféru, takovou, jakou si po sprše či luxusní vaně zasloužíte.
 

Fialkový set VANDINI SENSITIVE s rýžovým mlékem
 Nejlepší péče citlivou a suchou pleť
 
Ta nejněžnější péče pro citlivou a křehkou pleť, které chybí vláha, to je jemná řada VANDINI SENSITIVE. Voda z květu fialky a vzácný rýžový olej ve sprchovém gelu a tělovém mléku posílí pleť a podpoří fungování její ochranné bariéry. Díky tomu snížíte vysychání pleti, její křehkost, ale i nadměrnou citlivost. Silná pleť rovná se zdravá pleť. A přesně takovou budete mít!
 
Rýžové mléko rozjasňuje pleť a zklidňuje její případně podráždění, po sprše a použití tělového mléka se budete cítit jako pohlazena saténem. Honosná fialka a její nasládlá vůně symbolizuje tradičně pravdu a loajálnost, stejně jako skromnost a moudrost.
 

 
Pomerančový set VANDINI ENERGY s babasovým olejem
Nejlepší péče pro normální či suchou pleť
 
Zažijte neutuchající osvěžení a příval energie vždy, když opustíte sprchový kout či vanu s VANDINI ENERGY. Pečující řada s vodou z květu pomeranče, drahým olejem babassu a komplexem látek pro revitalizaci se postará o každý typ pleti. Oživující vůně pomeranče povzbudí vaše smysly, zatímco se cenný olej postará o zjemnění a hydrataci pokožky.
 
Pomerančový květ a jeho okouzlující aroma je symbolem čistoty, morálních kvalit, nevinnosti, ale i plodnosti. Není divu, že vám VANDINI ENERGY dodá sílu a chuť do života.
 

 
Vanilkový set VANDINI VITALITY s makadamovým olejem
Nejlepší péče pro suchou, namáhanou pleť
 
Dopřejte své pleti, která je dehydratovaná, namáhaná či unavená výjimečnou péči a maximální regeneraci. Řada VANDINI VITALITY s květem vanilky, makadamovým olejem a vitamínem E podporuje fungování přirozené ochranné bariéry pleti, která se postupně ze suché transformuje na zjemněnou a vyživenou.
 
Vanilkové orchideje a jejich květy představují úctu a pokoru, nevinnost a čistotu, eleganci a krásu. Mají dobrý stimulační účinek na naše zdraví. Dopřejte sobě i své pleti konečně klid!
 

Magnoliový set VANDINI HYDRO s mandlovým mlékem
Nejlepší péče pro pružnou a jemnou pleť
 
Díky řadě VANDINI HYDRO s vodou z květu magnolie, úchvatným mandlovým mlékem a hydratačním komplexem bude vaše pokožka dokonale pružná, vyhlazená a doslova zářivá. Mandlové mléko s vysokým obsahem antioxidantů, jako je vitamín C, zlepší její přirozenou hydrataci a působí preventivně i proti jejímu stárnutí.
 
Ušlechtilý květ magnolie je symbolem urozenosti a vytrvalosti, stejně jako křehké ženskosti. Jeho subtilní vůně navodí relaxační atmosféru a dovolí vaším smyslům tolik potřebné zklidnění a úlevu od stresu.
 


 

Související recepty a články

Jak Nikol ke zdravým vlasům přišla
Jak Nikol ke zdravým vlasům přišla
Jak může mít kosmetický přípravek se složením, které není na deset řádků, stejný účinek jako směsice stovkami chemiků...
Květové vody Vandini – něžné pohlazení z přírody
Květové vody Vandini – něžné pohlazení z přírody
Zavřete oči a zasněte se… právě vstupujete do nádherně provoněné apatyky plné voňavých květin a bylinek&hellip...
Vandini, domácí lázně pohody
Vandini, domácí lázně pohody
Kdo z nás občas nezatouží po dokonalé relaxaci? Vypnout, uvolnit se a nechat veškeré události odplynout pryč. Že není...
Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky