Průvodce značkami: Barvené a namáhané vlasy

Průvodce našimi značkami jsme vytvořili proto, abyste se v kosmetice na našem e-shopu dokázali snáze zorientovat a vybrali si správně přípravky šité přesně na míru vašim potřebám. Tentokrát se podíváme na to, po jaké vlasové péči sáhnout, máte-li barvené kadeře, anebo si je často fénujete, kulmujete či žehlíte. Takové vlasy totiž potřebují extra péči, a tu vám mohou nabídnout hned čtyři značky z našeho sortimentu!

Průvodce značkami: Barvené a namáhané vlasy
  1. BIOKAP
  2. Alkmene bio vlasové přípravky s měsíčkem

  3. Schoenenberger

  4. Ecowell

 

BIOKAP Nutricolor šampon a kondicionér na barvené vlasy

Italská značka BIOKAP vyrábí špičkové barvy na vlasy, které jsou z 92 % tvořeny přírodními složkami, a v portfoliu má i následnou péči na barvené vlasy našlapanou pečujícími látkami. Šampon a kondicionér z řady Nutricolor obsahují pořádnou dávku arganového oleje v BIO kvalitě z ekologického zemědělství, který vlasy hydratuje, vyživuje a navrací jim sílu a lesk.

biokap.png


Produkty jsou přímo určené na barvené vlasy, a tak v jejich složení nechybí ani přírodní prostředek, jenž prodlužuje trvanlivost barvy: výtažek z vrby (salix alba). Ten vlasy chrání proti UV záření, kvůli kterému barva bledne.

Proč BIOKAPu fandíme?

Značku BIOKAP jsme do našeho sortimentu zařadili proto, že nám na českém trhu chyběl širší výběr přírodních barev na vlasy a také přírodní péče po barvení vlasů. My ženy se chceme líbit, chceme měnit styl, chceme zakrýt šediny - ale ne na úkor zdraví vlasů a životního prostředí. A BIOKAP je vynikající šetrná přírodní alternativa konvenčních barev a vlasové péče. Značka si zakládá na ekologickém způsobu výroby, na složení bez zbytečných chemických látek a na použití čistých přírodních surovin, což je nám velmi sympatické. Mnohé rostliny pro výrobu svých produktů dokonce pěstuje ve vlastních zahradách podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství a má i vlastní laboratoře, které pravidelně testují kvalitu produktů.

Šampon i kondicionér pro barvené vlasy vyzkoušela i naše testerka Nikol. Její recenzi najdete zde!

Tip: Chcete prodloužit dobu mezi barveními a odlehčit vlasům tím, že je nebudete tak často barvit? Sáhněte po neuvěřitelně praktickém spreji na odrosty od BIOKAPu! Tato zázračná lahvička, co skryje odrosty za pár vteřin, bude vaše láska na první šplíchnutí! Je k dostání hned ve čtyřech odstínech a oproti podobným produktům z drogerie nabízí velmi přirozený výsledek.

BIOKAP-sprej-na-odrosty.jpg


Alkmene BIO Obnovující šampon a kondicionér měsíček

Německá značka Alkmene od výrobce Mann & Schröder je jednou z nejoblíbenějších na našem e-shopu: kdo její produkty vyzkouší, většinou se do nich doslova zamiluje. Jejich složení totiž vychází ze znalostí léčivých bylin a využívá ověřených moudrostí našich prababiček. Nejinak je tomu u měsíčkového šamponu a kondicionéru, který je pohlazením pro namáhané a lámavé kadeře.

IMG_2522.jpg


Obnovující produkty s organickým extraktem měsíčku regenerují poškozené a křehké vlasy a usnadňují jejich rozčesávání a následný styling. Měsíček lékařský totiž zjemňuje drsné a nepoddajné prameny a kromě toho je i přirozeným stimulantem růstu: pomáhá produkovat kolagen a posilovat vlasové vlákno.

Tip: Přečtěte si dalších 10 důvodů, proč vlasům dopřát měsíček lékařský.

Měsíčková řada Alkmene tak potěší ty z vás, kdo hledají přírodní péči o vlasy, kterým chybí vitalita. Kosmetika této značky ale nadchne i z toho důvodu, že je veganská a neobsahuje silikony, parabeny ani látky na bázi ropy a její výrobní proces probíhá s ohledem na životní prostředí podle postupů s více jak 50letou tradicí.


Schoenenberger péče o vlasy

Vlasová péče značky Schoenenberger spadá pod čistě organickou kosmetiku. Její produkty vyrábí německá firma Salus, která se zaměřuje na přírodní výrobky v celé šíři sortimentu: od doplňků stravy z bylin a kvalitní sirupy a šťávy, přes müsli z poctivých surovin až právě po produkty péče o kadeře. Salus při výrobě sází na tradiční postupy a recepty z bylinek, které již v roce 1916 poprvé vyzkoušel zakladatel společnosti Dr. Otto Greither.

Kvalita od prověřené značky Salus

Výrobky Salus najdete na českém trhu už téměř 30 let. Jejich kvalitu tak prověřily už tisíce uživatelů a z vlastní zkušenosti musíme říct, že i my patříme mezi dlouholeté spokojené zákazníky.

Přírodní šampon Schoenenberger Revital

Certifikovaný 100% organický šampon s obsahem extraktu z přesličky chce svým složením revitalizovat unavené a slabé vlasy a navrátit jim pružnost a vitalitu. Jeho hlavním úkolem je dát do pořádku vlasové vlákno a pokožku, a k tomuto účelu slouží hned několik účinných přírodních látek ve složení: kromě přesličky například i betain, výtažek z mateřídoušky či extrakt z ovsa hřebílkatého.

Jak tyto látky konkrétně na vlasy působí? Odpověď najdete v recenzi přesličkového šamponu Schoenenberger!

upr-(1).jpg


Ecowell - špičkové eko produkty z Turecka

Produkty Ecowell vyrábí turecká společnost Ekokimya, která se zaměřuje na ekologickou kosmetiku a čisticí a prací prostředky. A právě proto padla na Ekokimyu naše volba! Firma chce ekologickým způsobem výroby i svými postoji přispět k ochraně životního prostředí i zdraví lidí a maximálně tak souzní s naší filozofií.

Obnovující BIO šampon od Ecowellu

Pro namáhané vlasy, které potřebují speciální ošetřující a vyživující péči, má značka Ecowell v sortimentu novinku: přírodní šampon s keratinem, arganovým olejem a vodou z myrty z ekologického zemědělství. Tento velmi jemný šampon obnovuje strukturu vlasu, vyživuje jej, zpevňuje a dodává mu lesk. Neobsahuje žádné chemické neřády včetně parafínu, barviv, síranů, parabenů či silikonů. Potěší vás, že se prodává i ve větším 300ml balení.

79279912_710040246158229_4726583828183777280_n.jpg


Kam dál? Podívejte se na našeho průvodce značkami pro problematickou pleť.

Související recepty a články

Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky