Průvodce značkami: Suchá pleť a pokožka

Třetí díl našeho průvodce značkami se věnuje produktům z našeho sortimentu, které jsou pohlazením pro suchou pleť obličeje a pokožku celého těla náchylnou na ekzémy a šupinky. Tyto značky nabízejí účinné řešení:
Průvodce značkami: Suchá pleť a pokožka
  1. Zoya Goes Pretty
  2. Alkmene bio řady oliva

  3. P´URE PAPAYACARE

  4. Vandini

Zoya Goes Pretty

Kdo zkusí shea butter od Zoyi, už nechce jiné!

Bulharská značka ZGP vyrostla z myšlenky, že v jednoduchosti a čisté přírodě je krása, a proto ve složení produktů této značky nenajdete žádné chemické neřády. My jsme Zoyu do sortimentu zařadili především pro její vyhlášená bambucká másla, která jsou 100% organická, nerafinovaná, za studena lisovaná a zpracovávaná jen do teploty 40 C°, aby byly zachovány všechny výživné hodnoty tak vzácné suroviny, jako je bambucké máslo.

133940811_989862394842678_6407877333618968500_o.jpg

Na suché lokty, rty i na ekzémy

Tento jedinečný přírodní tuk v bio kvalitě extrahovaný z plodů máslovníku afrického ve spojení s dalšími delikátními rostlinnými ingrediencemi z celého světa otevírá zcela nové možnosti pro suchou, citlivou a ekzematickou, ale i zralou či unavenou pokožku. Vyživuje, hydratuje a zklidňuje a jeho velkým benefitem je maximálně multifunkční využití. Zoya Goes Pretty jej navíc míchá s dalšími surovinami jako je kakaové máslo, šípkový, avokádový, jojobový či růžový olej nebo třeba heřmánek s měsíčkem, které násobí účinek bambuckého másla. Třešničkou na dortu jsou pak kouzelné veselé obaly, které si zamilujete.

Na co všechno můžete používat bambucké máslo? Tady najdete tipy od naší testerky Nikol!

zoya-goes-pretty-(1).png

Růže a šípkový olej vaši suchou unavenou pleť okouzlí!

Když jsme na vlastní kůži poznali vymazlená bambucká másla od ZGP, okamžitě jsme zatoužili vyzkoušet i další organické produkty této značky. A byla to opět sázka na jistotu! Stálicí našeho sortimentu, která zaboduje u suché pleti, je řada s oleji z růže a šípkových jadérek. Bohatá kombinace dvou olejů z různých koutů světa pomůže vaši unavenou suchou pokožku vypnout a efektivně tonizovat. Doporučujeme kombinaci oleje v praktickém roll-onu, spreje pro osvěžení pleti po ránu a krému (samozřejmě i s obsahem bambuckého másla) pro vydatnou péči před spaním.

143870593_1008208639674720_6942467207886532690_o.jpg


Tip: Přečtěte si, jaké účinky má na pleť růžová a levandulová květová voda od Zoya Goes Pretty!


Alkmene bio řady oliva

Německá značka Alkmene od výrobce Mann & Schröder je jednou z nejoblíbenějších na našem e-shopu: složení jejich produktů totiž vychází ze znalostí léčivých bylin a využívá ověřených moudrostí našich prababiček. Výrobky v sobě mají rostlinné složky v bio kvalitě, a to platí i o řadě s olivovým olejem, která dělá se suchou kůží doslova divy!

128775983_970507933444791_2513047978208494977_o-(1).jpg

Olivový olej promění suchou pokožku v pružnou a vyživenou

Organický olivový olej použitý v produktech Alkmene pochází z ekologického zemědělství a poskytuje pokožce dlouhotrvající hydrataci. Olej lisovaný z oliv totiž vytváří na kůži ochranný film, a tak je kůže na obličej i tělu intenzivně vyživená, hebká, pružná a jemná na dotyk. Pro péči o pleť obličeje doporučujeme výživný krém a jednou týdně hydratační olivovou masku. O pokožku vašeho těla pak bude pečovat intenzivní krémový olejový lotion a multifunkční krém ve 250ml balení, ve sprše pak krémový sprchový olej, který zajistí, že kůže nebude po koupeli vysušená. Na suché ruce využijte osvědčený krém v tubě s olivovým olejem.

alkmene-oliva.png


P´URE PAPAYACARE

Papája na suchou pokožku? Jakože cože?

Příroda je nejlepší léčitelka, a ví o tom své nejen Alkmene, ale i australská značka P´URE PAPAYACARE. Ta ve své kosmetice využívá mocných účinků exotické papáji! Toto ovoce totiž obsahuje jedinečný enzym s názvem papain, který ošetřuje suchou a narušenou pokožku, regeneruje ji a navrací jí pružnost a mladistvý vzhled. V kožním lékařství se papain používá při léčbě ekzémů, a to dokonce i těch atopických.

80021745_710089239486663_124308847606104064_o.jpg


Můžete se proto spolehnout, že se produkty P´URE PAPAYACARE o vaše suchá místa - ale i rty - postarají účinně a spolehlivě. Všechny karty můžete bez obav vsadit na mast na suchou kůži, která má velmi multifunkční využití: zahojí jak zmíněná suchá místa, tak rozpraskané rty, paty, suché lokty, ekzémy či svědící vyrážky. Je to vlastně taková přírodní (a veganská!) vazelína. Dámám pak doporučujeme revitalizující rozjasňující olej na obličej, a pokud hledáte péči určenou vyloženě na rty, výživný balzám s papájou, bambuckým máslem a olivovým a makadamovým olejem vás nezklame!

Zajímavost: V produktech byla využita fermentovaná papája, která si fermenatcí zachovává svoje výživné látky.

82473274_734556177039969_6848375024768778240_o.jpg


Tip: Produkty P´URE jsme pečlivě otestovali a naše dojmy sepsali do recenze. Tady ji najdete!


Vandini

Kosmetika Vandini pochází stejně jako Alkmene z dílny německého výrobce Mann & Schröder - a stejně jako Alkmene neobsahuje parabeny, silikony nebo minerální oleje. Zato má v sobě esenciální oleje a květové vody, které zahalí vaši pokožku do oslnivé vůně a jemnosti. Výrobky Vandini hýčkají nejen tělo, ale i duši: jsou zkrátka určeny pro pečování o sebe sama. Jejich žensky navržené obaly s motivy květin napovídají, že se můžete těšit na luxusní květinové vůně.

vandini_hydro-(1).jpg


A vaše pokožka na dávku hydratace! Postará se o ni zejména řada HYDRO Květ magnolie & mandlové mléko, která obsahuje tělový krém v praktickém kelímku, lehký tělový lotion v tubě a samozřejmě i vysoce hydratační sprchový gel, který díky obsahu mandlového mléka vyživí vaši pokožku už během sprchování. Pro péči o pleť pak doporučujeme suchý olej s arganovým olejem a s květovou vodou z pivoňky. Jemná květinová péče značky Vandini umožní rozkvést kráse každé ženy!

 

Kam dál? Zjistěte, jaké značky z našeho sortimentu jsou nejlepší pro péči o barvené a namáhané vlasy.

 

Související recepty a články

Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky